Πρεμιέρα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Με τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα ο Σαρωνικός την 1η αγωνιστική.

IMG-6111.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών (πρώην παγκορασίδων) της ΕΣΠΕΔΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο Σαρωνικός κληρώθηκε στο 8ο όμιλο και εκεί θα βρει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον Κελεό Ελευσίνας και τον Τελαμώνα Σαλαμίνας.

Το πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου, με τον Σαρωνικό να αντιμετωπίζει τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα. Το Aegina Portal επικοινώνησε με την προπονήτρια των νησιωτών Σβέτλα Βασίλεβα η οποία δήλωσε. "Καταρχάς να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες. Η κλήρωση μας βρίσκει σε έναν ιδιαίτερα δυνατό όμιλο, με απαιτητικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για τη νέα αυτή πρόκληση, και πιστεύω ότι τα κορίτσια θα δείξουν καλή εικόνα. Εμείς μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες του πρωταθλήματος των Κ-18 δείχνουμε σταδιακή βελτίωση, και είμαι σίγουρη ότι στο κοντινό ηλικιακά για εμάς πρωτάθλημα, θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια, και αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές", κατέληξε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαρωνικού:  1η αγωνιστική (25/2) Τελαμώνας-Σαρωνικός, 2η αγωνιστική (3/3) Σαρωνικός-Κελεός, 3η αγωνιστική (10/3) Ολυμπιακός-Σαρωνικός, 4η αγωνιστική (24/3) Σαρωνικός-Τελαμώνας, 5η αγωνιστική (31/3) Κελεός-Σαρωνικός, 6η αγωνιστική (7/4) Σαρωνικός-Ολυμπιακός. 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σαρωνικού συνεχίζει κανονικά το πρωτάθλημα των Κ-18, με το ερχόμενο σαββατοκύριακο μάλιστα να έχει διπλή αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (10/2) η ομάδα της Αίγινας θα φιλοξενηθεί από την Ένωση Ιλίου, ενώ την Κυριακή (11/2) θα υποδεχτεί στο ΕΠΑΛ τους Λέοντες Καμινίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png