Α.Ο.Α Σαρωνικός - Α.Ο. Λέοντες Καμινίων 3-0 σετ. Για την 13η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Πρόκριση για τον Σαρωνικό στην επόμενη φάση.

IMG_6994-volley-b-03.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, με τον Σαρωνικό στο τελευταίο παιχνίδι της συγκεκριμένης φάσης να υποδέχεται τους Λέοντες Καμινίων, τους οποίους κέρδισε με 3-0 σετ στο κλειστό του ΕΠΑΛ, την Κυριακή το μεσημέρι μέσα σε αποθέωση. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο Σαρωνικός παράλληλα, εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση, μια αρκετά σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο, αν αναλογιστούμε ότι συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ηλικίας Κ-18, με μέσο όρο τα 14 χρόνια. Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα της Αίγινας ήταν κυρίαρχη σε όλα τα σετ, επιβεβαιώνοντας το ότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης παρόλο που αγωνίστηκε με ελλείψεις αθλητριών.

IMG_6994-volley-b-04.jpg

Τα κορίτσια της κοουτς Βασίλεβα αν και ξεκίνησαν λίγο νωθρά τον αγώνα (8-6, 14-10) επέβαλλαν στη συνέχεια το ρυθμό τους και με όπλο την συνοχή σε άμυνα και επίθεση έφτασαν στο 25-17 και στο 1-0. Το δεύτερο σετ δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι γηπεδούχες δεν άφησαν περιθώριο σε καθένα σημείο στο αντίπαλο, με το 25-5 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο τρίτο σετ, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού να συνδυάζουν ουσία και θέαμα, με αποτέλεσμα να έρθει ξεκούραστα το 25-10 και το 3-0.

IMG_6994-volley-b-01.jpg

Ο τελευταίος πόντος ήρθε από άσο της Ναταλίας Γιάνι, με σύσσωμη την αποστολή των γηπεδούχων να μπαίνει στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ και να πανηγυρίζει ‘έξαλλα’ την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Τα κορίτσια της Σβέτλας Βασίλεβα μάλιστα, γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους του Σαρωνικού οι οποίοι ανταμείφθηκαν με την επιλογή τους να περάσουν το μεσημέρι τους παρακολουθώντας από κοντά έναν αγώνα βόλεϊ υποδομών.

Όπως είναι φυσιολογικό η έμπειρη τεχνικός του Σαρωνικού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας της. ‘Μια εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη, και είμαι πολύ χαρούμενη. Η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση και θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για αυτήν την επιτυχία. Πάμε τώρα να χαρούμε τα παιχνίδια της β’ φάσης και να δείξουμε ότι το μέλλον μας ανήκει. Συγχαρητήρια σε όλους’, τα λόγια της Σβέτλας Βασίλεβα στο Aegina Portal. 

IMG_6994-volley-b-02.jpg

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η πρώτη συμμετοχή της νεαρής Σοφίας Βρατσίστα. Η 12χρονη ακραία επιθετικός η οποία προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του ιστορικού Σαρωνικού. Τέλος, την αναμέτρηση του ΕΠΑΛ παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Νίκος Μαρίνος. 

Διαιτητές του αγώνα ήταν η Θεοδώρα Κάσση και η Μαρία Συρίγου. Την Δευτέρα (12/1) θα γίνει η κλήρωση της β’ φάσης των Κ-18, με τον Σαρωνικό να μαθαίνει τους νέους του αντιπάλους. 

Τα σετ 25-17, 25-5, 25-10.  

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κλάρκ, Λούβαρη (λ), Κοντράρου, Μετούσι, Σακελλίου, Βρατσίστα, Δεδεγκίκα, Γιάνι, Τριανταφύλλου, Στρατηγού (λ), Μπόγρη, Αλευροπούλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png