Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα 22 και 23 Σεπτεμβρίου λόγω 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Χωρίς πλοία θα μείνει η Αίγινα 22 και 23 Σεπτεμβρίου λόγω 48ωρης απεργίας που αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Τα πλοία όλων των κατηγοριών θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας έως και τις 6 το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της: "τα υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο  κλάδος  των  ναυτεργατών θεριεύουν και  οξύνονται ακόμη  περισσότερο με τις νέες ρυθμίσεις και απαιτήσεις του  τρίτου μνημονίου και του Νόμου 4387/2016 για το ασφαλιστικό", επίσης: "οι  επαναϋπολογισμοί  των συντάξεων δεν στοχεύουν στην δήθεν βελτίωση των δημοσιονομικών αποτελεσμάτων  του  Κράτους αλλά στην κυριολεξία σκοπεύουν στην ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων και  στην δραματική μείωση μισθών και συντάξεων (κύριων και επικουρικών) χάριν της ‘ενίσχυσης της επιχειρηματικής ισχύος σε  βάρος της εργασίας χάριν της ανταγωνιστικότητας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png