Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η Δ' Στάση των Χαιρετισμών. Αύριο η δοξολογία για την 25 Μαρτίου.


Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στις ενορίες της Αίγινας ο εσπερινός για τον Ευαγγελισμό της Παναγίας και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών.

Αύριο στις 10:30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί δοξολογία και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Δημοσθένη Παπαλεονάρδο. Επίσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση από τον Δήμο Αίγινας του Υποπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Αργύρη Φραγκούλη για το ήθος και τη γενναιότητα που επέδειξε, διασώζοντας μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών κατά την διετία 2015-2016. Την βράβευση θα κάνει ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης  Μούρτζης.

Στην εκδήλωση της βράβευσης θα παραστούν επίσης, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Παναγιώτη  Κουρουμπλή, οι κυρίες Μπατσαρά Δάφνη, Δ./ντρια Γραφείου  κ. ΥΝΑΝΠ  και Κωτσοπούλου Λούμη, ειδική Σύμβουλος Υπουργού.

Ο εκδηλώσεις που θα λάβουν πραγματοποιηθούν στην Μητρόπολη της Αίγινας, θα καλυφθούν ζωντανά από τη διαδικτυακή τηλεόραση του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png