Ομιλία - συζήτηση για τις "έμφυλες ταυτότητες" στο Κέντρο Νεότητας.


Το ζήτημα της θεματικής εβδομάδας για την οποία το Υπουργείο Παιδείας είχε αποστείλει εγκύκλιο στα γυμνάσια της χώρας στο τέλος της χρονιάς, συζητήθηκε χθες σε ειδική εκδήλωση - ομιλία που διοργάνωσε ομάδα γονέων από τον Κύκλο Γονεϊκής Επιμόρφωσης.  Σε αυτήν αναπτύσσονται τρεις κατηγορίες: α) η διατροφή η ποιότητα ζωής, β) η πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) οι έμφυλες ταυτότητες. Η εγκύκλιος δημιουργεί μία σειρά από ερωτήματα, τα οποία απασχόλησαν ομάδα γονέων από τον Κύκλο Γονεϊκής Επιμόρφωσης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πατέρας Κωνσταντίνος Σελλάς, ενώ μία πρώτη προσέγγιση στα ζητήματα και τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την συγκεκριμένη εγκύκλιο έκανε η πρεσβυτέρα κυρία Αρετή Γιαννούλη. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κύριος Γεωργίου Παύλου, αναπληρωτής καθηγητής φυσικής και φιλοσοφίας του ΔΠΘ. Η ομιλία του είχε θέμα: "Η σχέση άνδρας - γυναίκα, ως η θεμελιώδης σχέση των πάντων και το νόημα του κόσμου".

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση. Τον Δήμο Αίγινας εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κυρίας Καίτη Σαλπέα. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png