Νεανικές ενοριακές συντροφιές Κυψέλης.

Ιερός Ναός Ευαγγελισμού Θεοτόκου Κυψέλης. Δελτίο Τύπου.
Με την  τελετή του αγιασμού  ξεκίνησαν και  για τη φετινή  χρονιά  τις συναντήσεις τους  οι Νεανικές  Ενοριακές συντροφιές  της  Κυψέλης, το Σάββατο  8  Οκτωβρίου. Ο εφημέριος του Ναού  και υπεύθυνος για το νεανικό έργο της ενορίας π. Νεκτάριος Κουκούλης, καλωσόρισε τα παιδιά  και  τα  ευχαρίστησε που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκκλησίας. Στους δύσκολους καιρούς  που ζούμε οι συναντήσεις αυτές είναι μια όαση  που προσφέρει πνευματική οικοδομή  και αναψυχή, ευκαιρία για συζήτηση και προβληματισμό, αφορμή για δράσεις.

Οι συναντήσεις θα γίνονται  κάθε Σάββατο  στις 16.00  το  απόγευμα για όλες τις βαθμίδες (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο). Τον π. Νεκτάριο  Κουκούλη πλαισιώνουν  οι συνεργάτες του: κ. Γ. Μπήτρος Θεολόγος, δ. Μαριάνθη Χαλδαίου αγιογράφος, δ. Μαρία Λυκούρη σπουδάστρια ΙΕΚ και δ. Μάρθα Τριανταφύλλου απόφοιτος Λυκείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png