Ο εορτασμών των Ταξιαρχών στην ενορία των Αγίων Ασωμάτων. . .

Με μεγάλη προσέλευση πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο εορτασμός των Ταξιαρχών στην ενορία των Αγίων Ασωμάτων. Στη λειτουργία που έγινε σήμερα το πρωί χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο οποίος μιλώντας στο εκκλησίασμα συνεχάρη τους κατοίκους της περιοχής για τη μεγάλη τους συμμετοχή στα εκκλησιαστικά πράγματα της ενορίας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά σε κάποια σημεία της επικαιρότητας. Κατανυκτική η ατμόσφαιρα και στην λιτάνευση της εικόνας που πλαισιώθηκε από τη συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου των Αγίων Ασωμάτων.


Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στον ενοριακό ναό των Αγίων Ασωμάτων ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου. Τη θεία λειτουργία και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, καθώς και ο δημοτικοί σύμβουλοί κύριοι Βαγγέλης Μπαρμπέρης και Λευτέρης Πάλλης.

.Δείτε φωτογραφίες από τον εορτασμό στην εκκλησία των Αγίων Ασωμάτων εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png