Κοινωνική δράση από Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου και το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Μία σημαντική εθελοντική δράση ξεκίνησε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου, που αφορά τη διάθεση σε πολύ χαμηλές τιμές (1-10 ευρώ) ρούχων, υποδημάτων και άλλων ειδών ένδυσης, μέσα από ένα παζάρι αλληλεγγύης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας. Τα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου και του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να το στηρίξουν και αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Γελαδάκης εξηγεί γιατί:


"Στο γυναικωνίτη του ναού μας έχουμε δημιουργήσει μία τράπεζα αγάπης, έτσι τη λέμε με τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου, όπου συγκεντρώνονται ρούχα σε πολύ καλή κατάσταση, πολύ καλή ποιότητα, πολλά από αυτά είναι καινούργια. Αν δεν χρησιμοποιηθούν στην Αίγινα στέλνουμε σε συλλόγους των Αθηνών, όπου και εκεί γίνεται σπουδαίο κοινωνικό έργο. Το τελευταίο μήνα οι κυρίες σκέφθηκαν να κάνουμε και ένα μπαζάρ, να οργανώσουμε ένα μπαζάρ με τα καλύτερα προϊόντα, με τα καλύτερα ρούχα που έχουμε και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στο νοσοκομείο που τόσο πολύ το έχουμε όλοι ανάγκη". Ο πατέρας Αμφιλόχιος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση αυτής της δράσης, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να το επισκεφθούν, ενώ συμπλήρωσε ότι αν κάποιος χρειάζεται κάποια από αυτά τα ρούχα και δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για να τα αγοράσει, οι κυρίες του συλλόγου θα του τα δώσουν δωρεάν.

Το μπαζάρ θα είναι ανοιχτό μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png