Η κάθοδος της Τιμίας Κάρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. .

Με την τέλεση του Μικρού Εσπερινού, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας, ξεκίνησαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις του διήμερου προγράμματος για τον εορτασμό του πολιούχου αγίου της Αίγινας. Λίγο μετά τις 18:20 ξεκίνησε η λιτανευτική πομπή, με την οποία ο κλήρος, οι μοναχές και οι πιστοί πραγματοποίησαν την κάθοδο της εικόνας και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου στον νέο ναό. Λίγα λεπτά αργότερα στις 18:30 ξεκίνησε η ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός, μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα ακολουθήσει η ολονύκτια αγρυπνία.


Η αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 5 το πρωί. Η προσέλευση των πιστών από την Αίγινα, αλλά και από πολλά ακόμη σημεία της χώρας μας, καθώς και από το εξωτερικό είναι μεγάλη και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες. Στις 7:30 το πρωί θα ψαλούν οι Καταβασίες και στη συνέχεια θα γίνει η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης οχημάτων στο χώρο του νέου ναού του Αγίου Νεκταρίου, οι οδηγοί θα χρειαστεί να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png