Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Νεκταρίου. .

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε λίγο μετά τις 6:30 σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Την εορτή φέτος την χαρακτηρίζει η πολύ μεγάλη προσέλευση πιστών. Στις 10 μ.μ. ξεκίνησε η αγρυπνία που θα ολοκληρωθεί στις πέντε το πρωί. Σχετικά με το πρόγραμμα της εορτής να υπενθυμίζουμε ότι στις 10:30 θα γίνει η έναρξη της Λιτανευτικής πομπής από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και η κάθοδος στην Αίγινα, από όπου στις 11:30 π.μ. θα γίνει η Λιτάνευση των τιμίων Λειψάνων στους δρόμους του κέντρου, σύμφωνα με τη διαδρομή που έχει οριστεί.


Η εικόνα και τα Τίμια Λείψανα θα παραμείνουν στη Μητρόπολη της Αίγινας μέχρι τις 16:00 μ.μ. οπότε και θα ψαλεί η παράκληση. Τέλος στις 16:30 η Τίμια Κάρα θα μεταφερθεί με πομπή αυτοκινήτων στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας όπου θα ψαλεί ο εσπερινός της αποδόσεως και η ιερά παράκλησις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png