Η λιτάνευση της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στην ενορία της "Παναγίτσας". . .

Με τη λιτανευτική πομπή της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου, κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί οι διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ενορίας της "Παναγίτσας". Χθες το βράδυ τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και σήμερα το πρωί, παρά το βροχερό καιρό, η λιτάνευση στην παραλία του νησιού. Στη λατρευτική πομπή συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς τους, το εκκλησίασμα και τον κλήρο του νησιού.



Η προσέλευση των πιστών ήταν μεγάλη και σήμερα το πρωί στον ενοριακό ναό, όπου τελέσθηκε ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ οι περισσότεροι ακολούθησαν τη λιτανεία στον παραλιακό δρόμο. Ο κλήρος του νησιού έψαλε δέηση στο κτίριο του δημαρχείου, ενώ ο καμπάνες των ενοριών χτυπούσαν χαρμόσυνα. Ο σημαιοστολισμένος ναός θα παραμείνει ανοικτός και το απόγευμα για όσους πιστούς επιθυμούν να προσκυνήσουν.

Δείτε φωτογραφίες από τη λιτάνευση της εικόνας εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png