Γιορτή λήξης σχολικού έτους από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης Kosmos.

Γεμάτη από ζωντάνια και φέτος η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Κόσμος - Μάγδα Μαρίνη". Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση της γιορτής έκανε η κυρία Μάγδα Μαρίνη, η οποία αναφέρθηκε στην σχολική χρονιά που πέρασε, τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και τα επιμορφωτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν, σημειώνοντας ότι η επιτυχία τους, δίνει στο κέντρο τη δύναμη τα συνεχίσει. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους βοήθησαν στην στήριξη του συλλόγου Αίγινα Εθελοντής με την προσφορά τροφίμων, ενώ συμπλήρωσε ότι το κέντρο ενίσχυσε με όλες του τις δυνάμεις τον αθλητισμό στην Αίγινα.

Τόνισε την επιτυχία των μαθητών του κέντρου στις εξετάσεις, σημειώνοντας ότι αυτό θα φανεί και στα φετινά στα αποτελέσματα. "Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την απόδοση των μαθητών μας, και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα φανεί στα αποτελέσματα όλων των τμημάτων", είπε η κυρία  Μάγδα Μαρίνη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png