Αναρτήθηκαν οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο ΕΠΑΛ Αίγινας.

Αναρτήθηκαν σήμερα οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων στο ΕΠΑΛ Αίγινας, με την ανακοίνωση των οποίων έλαβε τέλος η αγωνία των υποψηφίων. Στο Aegina Portal μίλησε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος, οποίος είπε ότι: "Τα παιδιά που προσπάθησαν είχαν από πολύ καλές έως και άριστες επιδόσεις. Ελπίζουμε να καταφέρουν να περάσουν στις σχολές που επιθυμούν. Θα ήθελα ακόμη να θυμίσω ότι το ΕΠΑΛ εκτός από απολυτήριο δίνει και πτυχίο, που σημαίνει ότι τα παιδιά που τελειώνουν το ΕΠΑΛ έχουν άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας". Ο κύριος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στους τομείς που λειτουργούν και κάλεσε τους μαθητές του γυμνασίου να γραφτούν στο ΕΠΑΛ.

Ο εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Λίτος αναφέρθηκε στη διαδικασία των επόμενων ημερών, που αφορά κυρίως στην υποβολή των μηχανογραφικών δηλώσεων. Μέχρι τις 8 Ιουλίου ο διευθυντής και ένας καθηγητής θα βρίσκονται στο ΕΠΑΛ προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους. Η ίδια ενημέρωση θα υπάρχει για τις σχολές ναυτικών δοκίμων κτλ. Ο κύριος Λίτος αναφέρθηκε και στο νέο πρόγραμμα σπουδών στην επαγγελματική εκπαίδευση (το σχετικό κείμενο υπάρχει στο pdf που συνοδεύει το άρθρο).



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png