Ο κ. Γιάννης Ντούρος, παρουσιάζει τις αναβαθμισμένες εκπαιδευτικές δυνατότητες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Νέον".

Ο κύριος Γιάννης Ντούρος, μιλώντας στο Aegina Portal, παρουσίασε τις νέες εκπαιδευτικές δυνατότητες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης "Νέον": "Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης "Νέον" ξεκινά για την τριακοστή χρονιά της πορείας του και συνεχίζει να εξελλίσσεται. Στα ήδη εκπαιδευτικά δεδομένα προστίθενται νέα, εξελιγμένα προγράμματα. Εξακολουθούμε με τα διαδραστικά συστήματα, με τα ηλεκτρονικά βιβλία, με το club EFL, που μας επιτρέπουν να εφαρμόζουμε το blended learning, έναν συνδυασμό παραδοσιακής και ψηφιακής εκπαίδευσης. Από το καλοκαίρι του 2016 ΚΞΓ & ΚΔΒΜ "Νέον" είναι μέλος του QLS – Quality in Language Services – του ποιοτικότερου οργανισμού Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέλους του Eaquals, του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Ποιότητα στην Εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας.

Για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, θα υπάρχουν tablets που θα περιμένουν τους μικρούς μαθητές μας στην τάξη, ενώ όλοι οι μαθητές μας θα έχουν πρόσβαση στο internet στις δικές τους φορητές συσκευές την ώρα του μαθήματος. Οι γονείς θα έχουν προσωπικό username και password, με τα οποία θα μπορούν, μέσα από το site μας (www.neon.edu.gr) ή από την εφαρμογή μας (app), να βλέπουν όλα όσα αφορούν στο παιδί τους (απουσίες, βαθμολογίες, σχόλια, διδαχθείσα ύλη, καθήκοντα, κλπ). Ο κάθε μαθητής θα περάσει από ψυχομετρικό τεστ σε κομπιούτερ έτσι ώστε να βρεθεί το μαθησιακό προφίλ του και να κορυφωθεί η εκπαιδευτική του εξέλιξη, κάτι που θα αποδειχτεί χρήσιμο και για το δημόσιο σχολείο. Επίσης, θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα ‘Μαθαίνω να Μαθαίνω’ που σκοπό έχει να διευκολύνει τον μαθητή να αφομοιώνει γόνιμα την ύλη σε κάθε γνωστικό αντικείμενο."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png