Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας.


Video: Αιμιλία Κανελλά - Ρωπαΐτη.
Μία όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοίμασαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας και την παρουσίασαν χθες το απόγευμα. Η εκδήλωση περιελάμβανε σκετς με τη γέννηση του Χριστού και ποιήματα των γιορτών από παλαιότερα χρόνια. "Θέλουμε να σας ταξιδέψουμε στα χρόνια τα πιο παλιά, που ήταν και πιο αγνά. Επειδή η πατρίδα μας περνάει μία μεγάλη κρίση, το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι πολύ επίκαιρο. Ας ακούσουμε τα παιδιά και ας καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς που είμαστε χριστιανοί. Ευχόμαστε από την ψυχή μας το νόημα των Χριστουγέννων να το νιώσουμε όλοι και τα μηνύματα των Χριστουγέννων που έδωσε ο Χριστός στη γη να μπορέσουμε να τα ακολουθήσουμε", είπε η διευθύντρια του σχολείου κυρία Σωζία Αποσπόρη παρουσιάζοντας την εκδήλωση.

Στη συνέχεια η κυρία Αποσπόρη διάβασε μία μακροσκελή λίστα με τα ονόματα όλων όσων βοηθούν το σχολείο προσφέροντας διάφορα προϊόντα. Πραγματικά, είναι εντυπωσιακό το πως οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής, σκέφτονται τις και συνεισφέρουν για τη λειτουργία του σχολείου. Μάλιστα, τα παιδιά αύριο Παρασκευή θα πάνε μαζί με τη δασκάλα τους να πουν τα κάλαντα και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τον Παντελή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png