"Γιατί βαριούνται τα παιδιά; Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς". Επιμορφωτική ομιλία στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης KOSMOS.


"Γιατί βαριούνται τα παιδιά; Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς", ήταν το θέμα της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ΚΞΓ & ΔΒΜ KOSMOS - Μάγδα Μαρίνη. Την εκδήλωση παρουσίασε η διευθύντρια του κέντρου κυρία Μάγδα Μαρίνη, ενώ εισηγήτριες ήταν η κυρία Τζήκα Βασιλική, ειδική παιδαγωγός, φιλόλογος, εκπαιδευτικός αυτόνομης διαβίωσης και η κυρία Διόλατζη Πανδώρα, παιδαγωγός, με εξειδίκευση στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Οι δύο εισηγήτριες διαπραγματεύθηκαν θέματα όπως τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά βαριούνται στο σπίτι και στο σχολείο, τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να τα βοηθήσουν ώστε να βρίσκουν τη λύση μόνα τους, με ποιους τρόπους οι γονείς μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν το σχολείο και τη μαθησιακή διαδικασία και άλλα παρόμοια ζητήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png