Αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων Σχολικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Μεσαγρού. Τι αναφέρει η απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

DSC_0127-gimnasio-mesagros.jpg

Την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας τμημάτων σε Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, στο πλαίσιο της Πράξης «Ενισχυτική Διδασκαλία για παροχή υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας, σε ομάδες μαθητών που έχουν κενά ή προβλήματα μάθησης (σχολικά έτη 2023-2026)», δημοσίευσε η σήμερα η Δ.Δ.Ε. Πειραιά, καθώς έχουν εξαντληθεί οι πίνακες επιλεγέντων και επιλαχόντων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ03 και ΠΕ04.01 χωρίς κανείς από αυτούς να έχει αποδεχτεί την πρόσληψη/αναλάβει υπηρεσία, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα τμήματα, η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται, μεταξύ των οποίων και τμήματα του Γυμνασίου Μεσαγρού, παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί:

anastoli-leitourgias.jpg
 
Σε επικοινωνία με τον διευθυντή του Γυμνασίου Μεσαγρού κ. Νίκου Οικονόμου, υπογράμμισε ότι τα τμήματα αρχαίων και νέων ελληνικών λειτουργούν κανονικά από 9 Ιανουαρίου 2024.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png