Συγχαρητήρια επιστολή του κ. Νίκου Αλεξίου για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών για το Ιστορικό μας νησί, είναι πλέον δεδομένο και αδιαμφισβήτητο!  Μεγάλος Νικητής ο Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς με ποσοστό που αγγίζει το Θριαμβευτικό 70% και το οποίο προέκυψε από τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023! 

Συγχαίρω λοιπόν δημόσια τον Δήμαρχο μας και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό και τα Κοινοτικά Συμβούλια για την εκλογή τους! Σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις Αιγινήτισσες και τους Αιγινήτες που επέλεξαν να με προτιμήσουν ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο Ψηφοδέλτιο Νίκης της παράταξης "Αίγινα Αποφασίζεις Ξανά".  

Ωστόσο παρόλο που το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αποτελεί για τους συνεργάτες μου και εμένα το επιθυμητό και αναμενόμενο, οφείλουμε να το αποδεχτούμε σεβόμενοι τους Δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες.  Σε προηγούμενες δημόσιες πάντα τοποθετήσεις μου εδήλωσα την πλήρη στήριξη μου στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά κάτι το οποίο δεν αλλάζει. Τουναντίον δεσμεύομαι την επόμενη πενταετία από όποια θεσμική θέση ενδεχομένως προταθώ και επιλεγώ, να βοηθήσω ακόμα και ως μη αιρετός ώστε το Ιστορικό μας νησί, με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας να γίνει Δήμος  πρότυπο Σαφώς μέχρι την 31/12/2023 διατηρώ την θέση μου ως αιρετός στην Κοινότητα Αίγινας, στην οποία ο Αιγινήτικος λαός με ποσοστό 23% επέλεξε το 2019 να με εκλέξει ως επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.  Από την 1/1/2024 παύω να έχω την ιδιότητα του αιρετού του νησιού. 

Παραμένω ωστόσο ενεργός πολίτης, ο οποίος παρακολουθεί από πολιτική-Αυτοδιοικητική αλλά και επαγγελματική σκοπιά (λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας) τα τεκταινόμενα στο αγαπημένο μας νησί!  Θέτω λοιπόν εαυτόν στην διάθεση του Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά ώστε με τις προτάσεις, ιδέες και πρωτοβουλίες μου να βάλω ένα "λιθαράκι" στο να πάει αυτός ο τόπος πιο μπροστά!

Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας