Το Περιφερειακό Ιατρείο Μεσαγρού ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεισέφεραν στην πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης.

Το Περιφερειακό Ιατρείο Μεσαγρού ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεισέφεραν στην πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης της 29ης Δεκεμβρίου 2016 για την ενίσχυση του Ιατρείου.
Από την λαχειοφόρο αγορά συγκεντρώθηκαν 507 ευρώ, τα οποία προορίζονται για την ανακαίνιση του Ιατρείου και την απόκτηση ειδικής κούκλας για την επίδειξη της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης – διαδικασία απαραίτητη και επείγουσα που προηγείται της χρήσης του αυτόματου απινιδωτή.
Για τις προσφορές τους σε δώρα για την λαχειοφόρο ευχαριστούμε:
Τα φαρμακεία: Συστεγασμένα, Γ. Σκαλτσιώτη, Χ. Ζαρογιάννη, Ν. Συγγρού.
Τα καταστήματα “Mar-G”, “Natural products and parfums”, “Οινώνη”, “Jumbo”, “Lillium”, “Αdmiral Sports”, “Pure Sports”, το βιβλιοπωλείο “Λυχνάρι”, τους υαλοπίνακες Π.Μαρίνη, το κοσμηματοπωλείο “Ηλιαχτίνα”.
Την ιερά μονή Αγίου Μηνά.
Για την προσφορά των γλυκισμάτων της εκδήλωσης ευχαριστούμε το αρτοποιείο “Γέφυρα”.
Για την στήριξη της λαχειοφόρου αγοράς ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας - Αλώνων “Οινόη-Αίγινα”.
Για την υποστήριξη της εκδήλωσης και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Δήμος Αίγινας για την ανακαίνιση του Ιατρείου ευχαριστούμε την Τοπική Κοινότητα Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας. Παρέστησαν οι τοπικοί σύμβουλοι κκ. Ε. Λεούσης, Λ.Ροδάκης, Κ.Μάντζιος, και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ν. Οικονόμου (ο οποίος κέρδισε και δώρο από την κλήρωση).
Ευγνώμονες είμαστε στον πατέρα Ελευθέριο Κουμασίδη, που προσφέρθηκε για την εκδήλωση και μας περιήγησε, με γλυκύτητα και σοβαρότητα, σε μουσικά κομμάτια από την εποχή του μπαρόκ έως του 20ου αιώνα.
Στους δύσκολους καιρούς της πτώχευσης στους οποίους ζούμε πραγματοποιήσαμε, στην μικρή αυτή εκδήλωση, την ανταπόδοση που οφείλουμε ο ένας στον άλλο, με αλληλοσεβασμό και αξιοπρέπεια. Ας γίνει και σε μεγαλύτερα ζητήματα για το νησί και την πατρίδα μας μέσα στο νέο χρόνο που έρχεται.
Με ευχές προς όλους, για σύνεση και προκοπή, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017!
Παναγιώτα Χατζηαλεξιάδη, Γενική Ιατρός, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. - Π.Ι. Μεσαγρού.