Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Οδηγήτρια στο γήπεδο της Χαραυγής στις 12.45, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται το Κερατσίνι το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός ταξιδεύει στον Κορυδαλλό,όπου θα αντιμετωπίσει τους Απρόβλεπτους στις 13.00. Το παιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει τον Ερμή Πειραιά το Σάββατο στις 10.15. Τέλος το μίνι του μπασκετικού Σαρωνικού παίζει και αυτό εντός έδρας με αντίπαλο το Ρέντη στις 12.00. Η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στο στη Χαραυγή για να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Οδηγήτριας για την 16η αγωνιστική του Πειραιά. Η ομάδα μας μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (1-0 την Καστέλλα), έχει ανεβασμένη ψυχολογία και στο ματς της Κυριακής στοχεύει στο καλό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος δεν υπολογίζει το Πασβαντόπουλο (παρουσιάζεται στο στρατό την Πέμπτη), ενώ αμφίβολος είναι ο Πάλλης.


Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά το ματς θρίλερ της περασμένης Κυριακής (νίκησε τη Νέα Σμύρνη με 78-76 μετά από τρεις παρατάσεις), αντιμετωπίζει στο κλειστό του Κορυδαλλού την ουραγό στη βαθμολογία ομάδα των Απρόβλεπτων. Η ομάδα του νησιού μας σε καμιά περίπτωση δε θέλει να πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής και στο παιχνίδι με τους Απρόβλεπτους, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και ο τεχνικός Πέτρος Καρβούνης θα έχει όπως όλα δείχνουν γεμάτο το οπλοστάσιό του. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 13.00.
Στο παιδικό, η ομάδα τρένο (μόνο νίκες) της κας Χριστίνας Τούση φιλοξενεί τον Ερμή Πειραιά το Σάββατο στις 10.15. Ο Σαρωνικός μετά το εύκολο διπλό του περασμένου Σαββάτου (27-52 τον Ατρόμητο Π.), θέλει να διευρύνει το νικηφόρο του σερί. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα του νησιού μας είχε επικρατήσει του Ερμή με 39-38 εκτός έδρας. Τέλος το τμήμα μίνι του Σαρωνικού θα παίξει το Σάββατο εντός έδρας με το Ρέντη στις 12.00. Τα νεαρά ταλέντα του κου Φίλιππα Τζίτζη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και αυτό σκοπεύουν να κάνουν και στο Σαββατιάτικο ματς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png