Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στον ασφυκτικά γεμάτο από φίλους του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ, χώρο του cafe Ρέμβη στην παραλία της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ένα απόγευμα χαλαρό, χωρίς γυμναστική, αλλά με πολλές ευχές από τους συνεργάτες, τα μέλη και τους φίλους του γυμναστηρίου. Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ κλείνοντας φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενο για τη χρονιά που φεύγει και αισιόδοξο για τη χρονιά που έρχεται, καθώς αποτελεί μία σταθερή αξία για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να γυμναστούν σε έναν σύγχρονο χώρο, με συνεργάτες που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις τάσεις για μια καλή σωματική κατάσταση.


Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη, ευχαρίστησε τα μέλη του γυμναστηρίου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στο πρόσωπό της και τους συνεργάτες της, όπως επίσης και όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα των πρόσφατων εκδηλώσεων για τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας: τις κυρίες Αντιγόνη Τσέγγελη, Μαρία Κακούση, Νεκταρία Πρωτονοταρίου και το γιατρό Σωκράτη Δούκα. Μετά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η βραδιά κύλησε με φιλική συζήτηση, χαλαρή διάθεση και καλή μουσική που επιμελήθηκε ο Θοδωρής Μοίρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png