Νέο διοικητικό συμβούλιο για το νοσοκομείο Αίγινας "Άγιος Διονύσιος".

Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου Αίγινας γνωστοποιεί την αλλαγή της σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου και τη συγκρότηση Σώματος για την περίοδο 2013-2016, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου. Στη συνεδρίαση προέδρευσε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους:


  • Πρόεδρο - Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη
  • Αντιπρόεδρο - Στέλιο Στρατηγό
  • Ταμία - Λεμονιά Πέππα / Παρίση
  • Γραμματέα - Σταματίνα Πανταζή
  • Μέλος - Νεκτάριο Λαβούτα
  • Μέλος - Ελευθερία Στριγάρη / Σημαντώνη
  • Διοικητικό Διευθυντή - Παναγιώτη Λάκκο
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: "Βασικός σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εύρυθμη και αδιάκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η προάσπιση και προαγωγή των στόχων και προγραμμάτων του Ιδρύματος. Η ευημερία της τοπικής κοινωνίας μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους συμπολίτες μας. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την αμέριστη συμπαράσταση του Μητροπολίτου μας αλλά και όλου του κλήρου και λαού του νησιού μας, το Νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος" συνεχίζει την πολυετή προσφορά του στην κοινωνία της Αίγινας. Η ανακοίκωση ολοκληρώνεται με ευχαριστίες προς τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυετή προσφορά τους στο Ίδρυμα. Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης
και ο διοικητικός Διευθυντής κύριος Παναγιώτης Λάκκος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png