Η κυρία Φωτεινή Μπήτρου ήταν η τυχερή της λαχειοφόρου αγοράς της Α. Ε. Σαρωνικός Αίγινας.

Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου του προηγούμενου έτους, η Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας διοργανώσε τη λαχειοφόρο αγορά ενός εξωλέμβιου σκάφους, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, με την πρόβλεψη ένα μέρος των εσόδων να διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας του Παντελή. Η κλήρωση του τυχερού λαχνού, έγινε μαζί με την κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Ο τυχερός αριθμός ήταν το 3916 και κάτοχος του τυχερού λαχνού η κυρία Φωτεινή Μπήτρου, που παρέλαβε σήμερα το εξωλέμβιο σκάφος "Ποσειδών", μήκους 4,35 μ. - πέντε ατόμων, εξωλέμβια μηχανή Honda 5 hp και τέντα ήλιου. Το δώρο ήταν συνολικής αξίας 5.800 ευρώ!



Το δώρο, εκ μέρους της διοίκησης του σωματείου, παρέδωσε στην κυρία Φωτεινή Μπήτρου, ο κύριος Σταύρος Ρωπαΐτης. Από την πλευρά της η κυρία Φωτεινή Μπήτρου ευχαρίστησε την Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Θέλησε επίσης να ευχηθεί για τη γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του Παντελή.

Η διοίκηση της Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας θα ήθελε με την ευκαιρία της παράδοσης του δώρου, να ευχαριστήσει τους κατοίκους του νησιού που στήριξαν την ομάδα, συμμετέχοντας σε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά, αλλά και να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις του νησιού, που ως χορηγοί χρηματοδότησαν αυτή την προσπάθεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png