Έπεσε μέρος του εξωτερικού τοίχου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Την άμεση κινητοποίηση ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας προκάλεσε η ενημέρωση περιοίκου, ότι μετά από έναν δυνατόν θόρυβο διαπίστωσε ότι μέρος του εξωτερικού τοίχου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, από την πλευρά της οδού Γυμναστηρίου είχε καταρρεύσει. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την πέτρινη περίφραξη του γηπέδου και ειδικότερα το σημείο που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους των ομάδων με τη μεγάλη σιδερένια πύλη. Το περιστατικό έγινε περίπου στις επτά σήμερα το βράδυ και το ευτυχές γεγονός είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν αθλητές μέσα στο χώρο του γηπέδου. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο τοίχος έπεσε προς την εσωτερική πλευρά και έτσι δεν κινδύνεψαν διερχόμενοι πεζοί ή οδηγοί, καθώς η Γυμναστηρίου συγκεντρώνει μεγάλη κίνηση όλες τις ώρες της ημέρας.


Στο σημείο έφτασε επίσης συνεργείο της ΔΕΗ, που φρόντισε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να μην κινδυνέψει κάποιος διερχόμενος από τη μεταλλική δοκό που βρίσκεται στην άκρη του τοίχου και είναι υπεύθυνη για την ηλεκτροδότηση του σταδίου. Στην τοποθεσία του συμβάντος έφτασαν επίσης ο κύριος Γιάννης Σταθόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και ο κύριος Νίκος Βλαστός από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας. Το σημείο αποκλείστηκε καταρχήν με κορδέλες, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ένα μεγάλο μέρος του τοίχου είναι σαθρό. Ο κύριος Βλαστός έδωσε εντολή να παραμείνουν τα φώτα του σταδίου ανοικτά, ενώ ενέργειες θα γίνουν με το πρώτο φως της ημέρας αύριο.

Ενημέρωση: Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και μετά τον έλεγχο που έκαναν οι άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, δεν διαπιστώθηκε να έχει πέσει πάνω στον τοίχο κάποιο αυτοκίνητο που να προκάλεσε την πτώση του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png