Επιτυχημένο και φέτος το 5ο Καρναβάλι Μεσαγρού!

Φέτος συμπλήρωσε τον πέμπτο χρόνο ζωής και αποτελεί το επίκεντρο στις καρανβαλικές εκδηλώσεις του νησιού, τόσο για την ευρηματικότητα του, όσο και την αυθεντική του ατμόσφαιρα. Ξεκίνησε από τη διάθεση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Μεσαγρού να διασκεδάσουν τις ημέρες της Απόκριας και όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζεται με αμείωτο ενθουσιασμό! Η αποκριάτικη παρέλαση έγινε στην πλατεία του Μεσαγρού, που και φέτος κατάμεστη από κόσμο, γέμισε με μουσική, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο και πολύχρωμες αποκριάτικες φορεσιές κάθε είδους.


Το καυστικό χιούμορ ήταν ένα κυρίαρχο στοιχείο, με την κρίση και ότι την περιβάλλει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιλογή των θεμάτων. Το χαράτσι, η ανάπτυξη, η υγεία, η παιδεία, η φορολογία των παιδιών, οι συντάξεις και οι μισθοί, η ανεργία, ο τουρισμός, τα δάνεια και η χρεοκοπία, ήταν τα θέματα γύρω από τα οποία κινήθηκαν οι ομάδες που συμμετείχαν στο 5ο Καρναβάλι του Μεσαγρού.

Δείτε φωτογραφίες από το καρναβάλι του Μεσαγρού εδώ.

Συνολικά παρέλασαν 18 καρναβαλικές ομάδες, κάθε μία με τη δική της οπτική ματιά για την καθημερινότητα ή για την πολιτική και μη επικαιρότητα. Κάποιες από τις ομάδες εξελίσσουν χρόνο με το χρόνο την παρουσία τους και είναι πλέον φανερό ότι η όλη προσπάθεια γίνεται με πολύ μεράκι και κόπο, το αποτέλεσμα όμως τις δικαιώνει! Το 5ο Καρναβάλι του Μεσαγρού ολοκληρώθηκε με το κοινό να χειροκροτεί τις προσπάθειες των ομάδων που συμμετείχαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου!

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png