Παρουσιάστηκε σήμερα το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που συμμετέχει ο Δήμος Αίγινας.

Με τη συνεργασία του Δήμου Αίγινας και της εταιρίας Αναύκλωση Συσκευών Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα το Πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Οι στόχοι της συμμετοχής του Δήμου Αίγινας σε αυτό το πρόγραμμα και το πλαίσιο στο οποίο κινείται, παρουσιάστηκαν σήμερα από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη και τον υπεύθυνο υπάλληλο του δήμου κύριο Νίκο Χατζηπέρη.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε στον υπαίθριο χώρο, πίσω από το κτίριο του Λεουσείου Ιδρύματος, ο οποίος διατέθηκε για το σκοπό αυτό στο δήμο. Εκεί έχουν τοποθετηθεί μπλε κάδοι, οι οποίοι φέρουν ανάλογοι σήμανση και προορίζονται για μικρές οικιακές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και για λαμπτήρες. Αυτού του τύπου τις συσκευές, οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να πηγαίνουν οι ίδιοι στο χώρο και να τις αφήνουν στους κάδους. Για τις μεγάλες και περισσότερο ογκώδεις συσκευές, οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να επικοινωνούν με το πενταψήφιο νούμερο του Δήμου Αίγινας (15516  εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png