Φωτιά στη βιοτεχνία τεντών Μαργαρίτης, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, στην βιοτεχνία τεντών και περιφράξεων του κυρίου Χρήστου Μαργαρίτη στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Από την εστία της φωτιάς η βιοτεχνία υπέστη μεγάλες ζημιές στις πρώτες ύλες που ήταν αποθηκευμένες στο χώρο, καθώς επίσης και στον εξοπλισμό της επιχείρησης.

Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο της εταιρίας που βρισκόταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από την είσοδο του κτιρίου. Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας επιχείρησε με ένα αυτοκίνητο και έθεσε τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από περίπου τριάντα λεπτά. Αναφορικά με τη φωτιά στο αυτοκίνητο εκτιμάται ότι αυτή προήλθε από την εστία φωτιάς στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό φωτιάς που εκδηλώνεται σε επαγγελματικό χώρο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και τo τρίτo που αφορά επαγγελματικό εξοπλισμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png