Επανέρχεται το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του γυμνασίου Μεσαγρού, λίγο πριν τις εξετάσεις.

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει και πάλι η εκπαιδευτική κοινότητα του γυμνασίου στο Μεσαγρό, καθώς συμπληρώνεται σχεδόν μήνας, που οι μαθητές του σχολείου σταμάτησαν να μετακινούνται με από και προς το σχολείο τους λόγω βλάβης του δημοτικού λεωφορείου. Το ζήτημα γίνεται εντονότερο και προβληματίζει τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές του γυμνασίου, καθώς σε λίγο ξεκινά η εξεταστική περίοδος.

Από τη διεύθυνση του γυμνασίου αναφέρονται τα ακόλουθα: Σας ενημερώνουμε ότι από τη Παρασκευή 19/4/2013 υπάρχει πρόβλημα  μεταφοράς των μαθητών μας από και προς το Σχολείο μας με το δημοτικό  λεωφορείο, το οποίο έχει παρουσιάσει βλάβη. Ενώ απο τον  Δήμο μας υποσχέθηκαν ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα  είναι στη  διάθεσή μας εν τούτοις δεν λύθηκε το πρόβλημα. Αντιλαμβανόσαστε ότι πλησιάζουν οι εξετάσεις και τα παιδιά μας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά  τους". Την ανακοίνωση υπογράφει η διευθύντρια κυρία Αναστασία Μπέση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png