Πρωτοβουλία της Φωτογραφικής Ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας για το Λεούσειο Ίδρυμα.

Στην έκθεση "Φωτογραφίες στις βιτρίνες της Αίγινας" που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο, συμμετείχαν 26 φωτογράφοι από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας". Όλοι τους είχαν αποφασίσει ότι τα έσοδα από την πώληση των έργων τους θα προσφέρονταν ώστε να βοηθηθούν οι κάτοικοι του νησιού που έχουν ανάγκη από στήριξη. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, αγοράστηκαν τρόφιμα και σήμερα παραδόθηκαν στο συσσίτιο του Λεουσείου Ιδρύματος.

Ο υπεύθυνος του συσσιτίου πατέρας Ανδρέας Ντότσικας, ευχαρίστησε στα πρόσωπα των φωτογράφων Ηλία Κοκκινέλη και Ασπασίας Λεούση, όλα τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας και το δάσκαλο φωτογραφίας Άρη Παύλο για αυτή την πρωτοβουλία. "Για εμάς είναι ενέσεις ζωής αυτές οι προσπάθειες των συνανθρώπων μας, διότι παίρνουμε θάρρος, βλέπουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον αγώνα. Παράλληλα και οι γέροντες χαίρονται ιδιαιτέρως όταν τους λέμε ότι αυτές οι προσφορές είναι από ανθρώπους της Αίγινας και όχι από δικές μας αγορές ", είπε ο πατέρας Ανδρέας.

"Επειδή η κρίση είναι οικονομική, άρα δεν μας περισσεύουν χρήματα, θα πρέπει να μας περισσεύουν συναισθήματα για τους συνανθρώπου μας" είπε ο φωτογράφος Ηλίας Κοκκινέλης δίνοντας το στίγμα όλων των μελών της φωτογραφικής ομάδας για αυτή την πρωτοβουλία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.