Νέα φωτιά στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων στη Σκοτεινή.

Νέα φωτιά στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων στη Σκοτεινή εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 23:15 σήμερα το βράδυ. Το Aegina Portal δέχθηκε τηλεφωνική κλήση για το συμβάν στις 11:18 μ.μ. Δέκα λεπτά αργότερα βρισκόμασταν στο σημείο του συμβάντος. Εκεί βρισκόταν επίσης ένα όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας με πλήρωμα δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν κατά τη φωτιάς.

Ο ένας εκ των πυροσβεστών μας ζήτησε τα κλειδιά για να πάρουν νερό. Ο καπνός πυκνός και αποπνικτικός καθώς καιγόντουσαν πλαστικά και άλλα υλικά. Τους εξηγήσαμε ότι είμαστε από το Aegina Portal και δεν έχουμε σχέση με κάποια υπηρεσία του Δήμου. Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώσαμε, πως παρά το γεγονός ότι είχε περάσει σχεδόν μισή ώρα από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά, η κεντρική πύλη του χώρου μεταφόρτωσης ήταν κλειστή και στο σημείο της εστίας δεν βρισκόταν απολύτως κανένας εκτός από τους δύο άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.


Λίγο πριν τις 11:50 το πυροσβεστικό όχημα αποχωρεί από το χώρο και μετακινείται στο κοντινότερο σημείο προκειμένου να γεμίσει τις δεξαμενές του. Σχεδόν 45 λεπτά, μετά την εκδήλωση της φωτιάς στη Σκοτεινή, δεν υπήρχε απολύτως κανένας στο χώρο του συμβάντος. Αυτό γίνεται απόλυτα φανερό, από την απόλυτη ησυχία που επικρατεί στο τελευταίο κομμάτι που video που δημοσιεύουμε.
 

Ενημέρωση 2:02  π.μ.: Μετά από νέα επίσκεψη στην περιοχή της Σκοτεινής λίγο μετά τις 1 π.μ.. στο σημείο στου συμβάντος την επιχείρηση κατάσβεσης παρακολουθούσε ο δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η επιχείρηση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις μαζί του βρίσκονταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κύριοι Μπέσης και Μαρμαρινός. Στη φωτιά επιχειρούσαν οχήματα της πυροσβεστικής, μαζί και ένα σκαπτικό μηχάνημα του κ. Κοπανά. Ο άνεμος που ενισχύθηκε και ο καπνός έκαναν αποπνηκτική την ατμόσφαιρα στην γύρω περιοχή.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png