Ο κ. Νίκος Γιαννούλης για τη συμμετοχή της Αίγινας στην 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης.

Η 4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης, μία έκθεση που αποτελεί θεσμό και δίνει την ευκαιρία προβολής Τουριστικών Προορισμών με σκοπό την ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού, ξεκίνησε χθες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Η Αίγινα συμμετέχει στην έκθεση, μέσα από από ένα συντονιστικό οργάνων επαγγελματικών φορέων πέντε δήμων του Αργοσαρωνικού.

Τη συμμετοχή του νησιού μας στο περίπτερο επιμελήθηκαν και χρηματοδότησαν η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αίγινας. Ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης μίλησε στο χθες, πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τη συμμετοχή της Αίγινας σε αυτή την προσπάθεια.

"Είναι μία πιλοτική δράση, ώστε για πρώτη φορά να εμφανιστούμε ως ένας προορισμός τα νησιά του Αργοσαρωνικού", είπε ο κύριος Νίκος Γιαννούλης. Ο ίδιος κάλεσε τους φίλους της Αίγινας να επισκεφθούν την έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου και τόνισε ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό την προσέλκυση τουριστών στον Αργοσαρωνικό και φυσικά στην Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png