Δηλώσεις της βουλευτού του ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αίγινα.

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου. Η κυρία Μανωλάκου είχε σειρά επαφών σε δημόσιες υπηρεσίες του νησιού. Στις 9 το πρωί επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, ενώ μία ώρα αργότερα των Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Στις 11 επισκέφθηκε το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και στις 12 το μεσημέρι είχε συνάντηση στο δημαρχείο με το δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη.


Κατά την έξοδό της από το δημαρχείο η κυρία Μανωλάκου μίλησε στο Aegina Portal για τη σημερινή της επίσκεψη στην Αίγινα και στiς υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας, του Πυροσβεστικού Σταθμού, του Παιδικού Σταθμού και του Δημαρχείου:. "Η επίσκεψη είχε στόχο να αναδείξει τα προβλήματα που βασανίζουν, όχι μόνο αυτούς τους χώρους, αλλά και τις αντίστοιχες υπηρεσίες προς το λαό της Αίγινας. Τα προβλήματα είναι πολλά και προέρχονται από μία μόνο αιτία, από τη σκληρή λιτότητα όχι μόνο στους μισθούς των υπαλλήλων και το περιορισμένο προσωπικό, αλλά και ως προς τον προϋπολογισμό για την ικανοποίηση αυτών των αναγκών προς τη λαϊκή οικογένεια. Εμείς θα αναδείξουμε και στο κοινοβούλιο και τις μεγάλες αλήθειες στο Κέντρο Υγείας, που δεν έχει ούτε καν οδηγό όλο το εικοσιτετράωρο για τη μεταφορά των ασθενών ή τις ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τον πεπαλαιωμένο στόλο ή με τον παιδικό σταθμό, που ενώ υπάρχει καινούργιο κτήριο, ωστόσο με ακατάλληλες προδιαγραφές, αλλά και με το τρομερά ελλειμματικό προσωπικό που έχει το δημαρχείο".

Η κυρία Μανωλάκου κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με το δήμαρχο κύριο Σακκιώτη, μίλησαν για ζητήματα όπως η υδροδότηση, οι παρεμβάσεις που έγιναν στην παραλία της Κολώνας και άλλα. "Είναι μεγάλα ζητήματα που τα αντιπαλεύουμε, αλλά εδώ θέλουμε και τη συμμετοχή του Αιγινήτικου λαού για να τα ματαιώσουμε" προσέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ. Αναλυτικά οι δηλώσεις της κυρίας Μανωλάκου στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png