Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην αντιδημαρχία της Υπηρεσίας Καθαριότητας άφησε ο κ. Σάκης Σακκιώτης. Άγνοια δηλώνει ο κύριος Ηλίας Μπέσης.

Μετά την παραίτηση σήμερα του δημοτικού συμβούλου  κυρίου Δημήτρη Καλαφάτη από όλες τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε, μία νέα εξέλιξη αναμένεται να υπάρξει, ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες στον κρίσιμο τομέα της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Αφορά το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του αρμόδιου αντιδήμαρχου κυρίου Ηλία Μπέση. Σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ο ίδιος άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο να θελήσει να αναφερθεί σε ονόματα. Σε ερώτηση για το αν πρόκειται για παραίτηση ή για αποπομπή είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για αποπομπή. Τέλος, μετέφερε για την αυριανή ημέρα την όποια επίσημη ανακοίνωση.


Για τον ίδια θέμα επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση. Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για το γεγονός, συμπληρώνοντας ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι υπέγραφε έγγραφα ως αντιδήμαρχος. Σε ερώτηση για το αν έχει υποβάλει την παραίτησή του είπε ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Υπενθύμισε ότι ήταν κάτι που είχε κάνει πέρυσι, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτή τότε. Ζητώντας από τον κύριο Μπέση να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, είπε ότι μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες προσπάθησε να έχει αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να έχει τα μέσα. Παρέθεσε μία σειρά από στοιχεία που υποδηλώνουν την αδυναμία της Υπηρεσία Καθαριότητας σε πόρους, οχήματα και υλικά.

Πάντως ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του κυρίου Νίκου Τζίτζη, προέδρου της ΚΕΔΑ, ως νέου αντιδημάρχου της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png