Κάθε δεκαπέντε ημέρες η τροφοδοσία πρατηρίων υγρών καυσίμων του νησιού. Φόβοι για ελλείψεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τους φόβους του για την ομαλότητα της αγοράς υγρών καυσίμων και την επάρκεια για τους καταναλωτές του νησιού, εν μέσω θερινής περιόδου και αύξησης των αναγκών, εξέφρασε σήμερα ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι καινούργιο, όμως δυστυχώς επανέρχεται σε μία στιγμή ιδιαίτερα σημαντική για την τοπική οικονομία. Αφορά τα ακτοπλοϊκά  δρομολόγια ανεφοδιασμού των πρατηρίων, τα οποία σύμφωνα με την ίδια πηγή γίνονται κάθε δεκαπέντε ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι το δρομολόγιο του πλοίου που μεταφέρει καύσιμα στην Αίγινα γίνονταν σε εβδομαδιαία βάση.


Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι είναι αφενός είναι πολύ δύσκολο οικονομικά για τους πρατηριούχους να κάνουν παραγγελίες για 15 ημέρες και αφετέρου ότι μία τέτοια πρακτική θα οδηγεί σε έλλειψη καυσίμων την Αίγινα πριν το τέλος δεκαήμερου του προηγούμενο ανεφοδιασμού, κάτι το οποίο βίωσαν κάτοικοι και παραθεριστές ένα εικοσιτετράωρο πριν. Ο ίδιος δήλωσε ότι τα δρομολόγια πρέπει να γίνονται σε εβδομαδιαίο πλάνο, ενώ σημείωσε ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις και έχουν γίνει προτάσεις για τα ναύλα του πλοίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png