Ανοιχτά όλο το καλοκαίρι και με περισσότερα παιδαγωγικά προγράμματα η "Πιτσιρικούπολη".

Ένα νέο καλοκαιρινό τμήμα νηπίων ξεκίνησε να λειτουργεί από την αρχή του Ιουλίου στην "Πιτσιρικούπολη". Πρόκειται για ένα τμήμα με πτυχιούχο νηπιαγωγό η λειτουργία του οποίου έχει ως σκοπό την εισαγωγή των παιδιών στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα. Στο τμήμα έχει ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει προγραφή, προανάγνωση, προαρίθμηση, ασκήσεις αντίληψης και μνήμης μέσα από μία ελκυστική μεθοδολογία.


Η "Πιτσιρικούπολη" θα παραμείνει ανοιχτά όλο το καλοκαίρι με το βασικό πρόγραμμα από τις 10 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. και τα απογεύματα της Τρίτης, της Πέμπτης και του Σαββάτου από τις 6 μ.μ μέχρι τις 9 μ.μ. με πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Ο παιδικός σταθμός λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό και ακολουθεί τις προδιαγραφές της Περιφέρειας και του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22970 22771.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png