Σύλληψη για κλοπή και προσάραξη Θ/Γ σκάφους στην Αίγινα.

Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για την προσάραξη σκάφους στα αβαθή στην περιοχή "Πλακάκια".
Πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Αίγινας, Θ/Γ σκάφος που είχε προσαράξει στην παραλία Λιβάδι Αίγινας σε αμμώδη βυθό.

Στο ανωτέρω σκάφος επέβαινε ένα άτομο, ο οποίος αμέσως μετά την προσάραξη εγκατέλειψε το σκάφος και εξήλθε στην ακτή, όπου τον ακινητοποίησε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Στο σημείο κατέπλευσε το Ρ/Κ «ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΙΙ» Ν.Α. 196 με επιβαίνοντες δύτες, που προέβη στην πρόσδεση του σκάφους με σκοπό την προστασία του από συντριβή στην παρακείμενη βραχώδη ακτή και την αποφυγή ρύπανσης του θαλασσίου περιβάλλοντος. Ακολούθησε διαδικασία αποκόλλησής του. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση.

Στη συνέχεια μετά από ενημέρωση κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά διετάχθη η προσαγωγή του ανωτέρω ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διότι ο ανωτέρω φέρεται να είχε παραβιάσει το εν λόγω σκάφος το προηγούμενο βράδυ και να έχει αποπλεύσει από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Από την Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε και ο ιδιοκτήτης της Θ/Γ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png