Επιχείρηση ανέλκυσης του σκάφους ZYLKA που είχε προσαράξει σε αβαθή.

Μία μεγάλη επιχείρηση ανέλκυσης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα "Πλακάκια", ανέλκυση που αφορούσε το σκάφος ZYLKA. Το σκάφος αναψυχής είχε κλαπεί και προσάραξε σε αβαθή καθώς έμεινε από καύσιμα. Ο χειριστής του συνελήφθη χθες από το Λιμεναρχείο Αίγινας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύτες, ένας μεγάλος τηλεσκοπικός γερανός και άλλα οχήματα προκειμένου το σκάφος να αποκολληθεί από τον αμμώδη βυθό και να τοποθετηθεί σε τρέιλερ.


Συνολικά η επιχείρηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και παρά τις ιδιαιτερότητές της δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Ο καιρικές συνθήκες σήμερα ήταν ίδιες με τις χθεσινές, με τον κυματισμό να μη διευκολύνει τις προσπάθειες των συνεργείων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η κίνηση στον παραλιακό δρόμο είχε διακοπεί, ενώ όργανα από το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας απομάκρυναν τους περαστικούς για λόγους ασφαλείας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png