Σχετικά με την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών στην Αίγινα.

Την αντίδραση του κυρίου Νίκου Χατζημέρη, μόνιμου υπάλληλου του Δήμου Αίγινας στον τομέα της αποκομιδής ανακυκλώσιμων, προκάλεσε δήλωση του αντιδημάρχου κυρίου Νίκου Τζίτζη. Ο κύριος Τζίτζης σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο είχε υποστηρίξει ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων γίνεται "περιστασιακά". Ωστόσο ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Χατζηπέρης δηλώνει ότι η αποκομιδή στους μπλε κάδους ανακύκλωσης γίνεται καθημερινά. Κάθε μέρα συλλέγονται τέσσερις τόνοι ανακυκλώσιμα υλικά (όση είναι και η χωρητικότητα του οχήματος) που μεταφέρονται στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Ελευσίνα.


Όπως δηλώνει ο ίδιος, ειδικά μάλιστα τον τελευταίο μήνα εργάζεται και τα Σάββατα ώστε να μπορεί να ισορροπεί τις ανάγκες σε όλες τις περιοχές της Αίγινας, περνώντας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα από κάθε περιοχή, ενώ σημειώνει ότι η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου είναι πολύ δύσκολη. Τέλος ζητά από τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού και όσους ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, να συνεχίσουν να διαχωρίζουν τα απορρίμματα τους γεμίζοντας τους μπλε κάδους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png