Τραγική η κατάσταση των απορριμάτων στη βόρεια πλευρά της Αίγινας. Αποδοκιμάστηκε ο κύριος Σ. Σακκιώτης σε θεατρική παράσταση στους Αγίους.

Αποκρουστική έχει γίνει η εικόνα στη βόρεια πλευρά του νησιού, καθώς η κατάσταση με την αποκομιδή των απορριμάτων ξέφυγε και εκεί από κάθε έλεγχο. Το video είναι από τον παραλιακό δρόμο στην περιοχή της Καβουρόπετρας. Κατά τη διάρκεια των λήψεων δεκάδες ήταν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού που πλησίαζαν ρωτώντας αν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η αποκομιδή ή πολιτών που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν. Τα σχόλια άκρως επικριτικά από κάθε άποψη.


Τέλος κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης την οποία παρακολούθησε ο κύριος Σακκιώτης στους Αγίους χθες το βράδυ, κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας τον αποδοκίμασαν όταν ο πρόεδρος του φορέα της παράστασης του ζήτησε να κάνει έναν χαιρετισμό κατά το τέλος της εκδήλωσης.  Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κύριος Σακκιώτης είπε ότι έγινε μέσα σε μία αρνητική εικόνα που έχει επιβαρύνει την αισθητική και την ποιότητα ζωής, ενώ απέδωσε την κακή εικόνα σε εξωγενείς παράγοντες, λέγοντας ότι καθημερινά δίνονται "γερές μάχες" από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση ώστε να επανέλθει η Αίγινα σε μία κατάσταση ανάλογη της ιστορίας της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png