Δράση στα βιβλιοπωλεία του νησιού για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών. Από το σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Σε τρία σημεία: στο βιβλιοπωλεία "Λυχνάρι", στο Κέντρο Τύπου και στο βιβλιοπωλείο "Φλώρα", είναι σε εξέλιξη η δράση του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές του νησιού. Λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές οικογένειες δεν μπορούν να εξασφαλίζουν τα αναγκαία σχολικά είδη. Ο τρόπος της δράσης είναι πολύ απλός: δίπλα στο ταμείο των τριών αυτών σημείων υπάρχουν κουπόνια στα οποία όποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει ένα ποσό που μπορεί να διαθέσει. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή αντίθετα πολύ μικρό. Ακόμη και ένα πολύ μικρό ποσό όπως είναι τα ρέστα από μια εφημερίδα ή από οτιδήποτε άλλο πραγματικά μπορεί να φανεί πολύτιμο.

Για την πρωτοβουλία του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" μίλησε σήμερα στο Aegina Portal η κυρία Σοφία Γιαννούλη η οποία εξήγησε την όλη διαδικασία, που απλή και αποτελεσματική. Η δράση είχε γίνει και πέρυσι. Μέσα από αυτή βοηθήθηκαν περισσότεροι από 70 μαθητές του νησιού. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται δίδονται στα σχολεία, από εκεί εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα προμηθευτούν τα αναγκαία σχολικά είδη για τη νέα χρονιά. Η κυρία Σοφία Γιαννούλη τονίζει ότι ακόμη και το πιο μικρό ποσό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και να αποδειχθεί χρήσιμο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png