ΕΛΓΑ - Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης για την πλημμύρα της 25ης Σεπτεμβρίου 2010. Κατάθεση αιτήσεων 11 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων "Μέτρα υπέρ των παραγωγών της χώρας που οι γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες, κατολισθήσεις) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετός, χαλάζι) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος -Δεκέμβριος 2010." Ο ΕΛ.Γ.Α. με την παρούσα Ανακοίνωση καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, από Τετάρτη 11-9-2013 έως και Πέμπτη 10-10-2013 για το σύνολο των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν, εκτός των τομέων της αλιείας και της ιχθυοκαλλιέργειας, από τα προαναφερόμενα αίτια το έτος 2010, σύμφωνα με τις αναγγελίες του επισυναπτόμενου πίνακα (Παράρτημα Α-πίνακας αναγγελιών που τεκμηριώνονται μετεωρολογικά για το έτος 2010).

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του ραδιοφώνου του Aegina Portal.


Τονίζεται ότι οι ζημίες από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλα, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετός, χαλάζι) μπορούν να ενισχυθούν μόνο όταν το κατώτατο όριο απωλειών υπερβαίνει το 30% σε επίπεδο Π. Ενότητας, με βάση τη μέση παραγωγή των ζημιωθέντων ειδών κατά το έτος ζημιάς (2010) σε σύγκριση με τη μέση παραγωγή των προηγούμενων τριών ετών. (περισσότερες πληροφορίες για την κατάθεση αιτήσεων στο Δήμο Αίγινας).


Δείτε εδώ την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png