Δωρεά 213 βιβλίων στην Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας από την κυρία Άβετ Σφακιανάκη.

Ένα σημαντικό κομμάτι από την ιδιαίτερα πλούσια βιβλιοθήκη της, αποφάσισε να δωρήσει στην Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας η δημοσιογράφος κυρία Άβετ Σφακιανάκη. Αλλάζοντας τόπο διαμονής, αφού την τελευταία περίοδο μένει μόνιμα στα Χανιά, αποφάσισε να αφήσει στο νησί ένα αγαπημένο κομμάτι της ζωής της που είναι τα βιβλία της. Για το λόγο αυτό δώρησε στην Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας 213 βιβλία, που αποτελούν ένα μέρος της προσωπικής της βιβλιοθήκης.

Εκ μέρους της Βιβλιοθήκης την κυρία Άβετ Σφακιανάκη ευχαρίστησε ο κύριος Απόστολος Κασελούρης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι τα βιβλία θα ενταχθούν στη συλλογή της όταν επιλυθούν τα προβλήματα χώρου που αντιμετωπίζει, συμπληρώνοντας ότι με αυτή την προσφορά εξασφαλίζεται ένα καλύτερο μέλλον στους ανθρώπους και τη νεολαία του νησιού. Από την προσφορά αυτή θα διαχωριστούν οι τίτλοι των βιβλίων που βρίσκονται ήδη στη συλλογή της βιβλιοθήκης και θα παραδοθούν σε σχολικές βιβλιοθήκες.

Η κυρία Άβετ Σφακιανάκη ευχαρίστησε τον κύριο Κασελούρη και ευχήθηκε η βιβλιοθήκη να έχει την τύχη που της αξίζει.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png