Κάθε Δευτέρα θα λειτουργεί το ταμείο της ΔΕΗ για πληρωμές λογαριασμών στην Αίγινα.

Συρρικνώνεται περαιτέρω ο χρόνος λειτουργίας του ταμείου του τοπικού πρακτορείου της ΔΕΗ στην Αίγινα για την πληρωμή των λογαριασμών. Έτσι μετά την τριήμερη λειτουργία του ταμείου το προηγούμενο διάστημα, από την 1η Οκτωβρίου οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο ταμείο της ΔΕΗ μόνο κάθε Δευτέρα. Το γραφείο για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα παραμένει ανοιχτό για άλλες υποθέσεις κανονικά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Ωστόσο αυτή η αλλαγή στη λειτουργία του ταμείου δεν ανακοινώθηκε ή δεν έγινε γνωστή τόσο όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία κατοίκων του νησιού και ειδικά μεγαλύτερων σε ηλικία. Πάντως στην είσοδο του γραφείου εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ έχουν τοποθετηθεί αφίσες που γνωστοποιούν για την ημέρα εξυπηρέτησης του ταμείου μετά την 1η Οκτωβρίου. Οι εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ είναι στις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές των τραπεζών, στο Ταχυδρομείο χωρίς επιβάρυνση ακόμη και μετά τη λήξη του λογαριασμού, με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού καθώς και σε συνεργαζόμενες τράπεζες και επιχειρήσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png