Δελτίο Τύπου από την Επαγγελματική Ένωση και ανακοίνωση από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας για την ημέρα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου.

Με σημερινό της Δελτίο Τύπου η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας καλεί τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του νησιού να είναι εναρμονισμένα στο πνεύμα της ημέρας, με ευπρέπεια, καθαριότητα, ευγένεια, εγκαρδιότητα και συνέπεια, αλλά και να φροντίσουν για την καθαριότητα των προσόψεων και των πεζοδρομίων των καταστημάτων τους. Επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ενημερώνει τους οδηγούς να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα ή τα δύκυκλά τους στους δρόμους του κέντρου της Αίγινας από τους οποίους θα περάσει η λιτανία αύριο Σάββατο. Η απαγόρευση της στάθμευσης ισχύει αύριο Σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.

Από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Αύριο το νησί μας τιμά και εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου του νησιού μας. Η Αίγινα γίνεται το επίκεντρο της Ελλάδας και όλης της Ορθοδοξίας.  Όπως όλοι γνωρίζουμε πλήθη κόσμου έρχονται για Ιερό Προσκύνημα στη Χάρη του Αγίου, από όλη την Ελλάδα αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.  Είναι υποχρέωση μας να τους καλοδεχτούμε με τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα μας εναρμονισμένα στο πνεύμα της ημέρας με ευπρέπεια, καθαριότητα, ευγένεια, εγκαρδιότητα και συνέπεια.  Επειδή η καθαριότητα μιας πόλης, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και πολυσύνθετη διαδικασία που απαιτεί την στενή και αρμονική συνεργασία των υπηρεσιών Καθαριότητας, των Δημοτών και των επιχειρηματιών, προκειμένου να οδηγηθεί σε θετικό αποτέλεσμα, ας αναλάβουμε κι εμείς από την πλευρά μας τις ευθύνες που μας αναλογούν.
 
Προς την κατεύθυνση αυτή, πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα - ιδιαίτερα ενόψει και της εορτής του Αγίου - την πρόθεσή μας, φροντίζοντας πρώτοι εμείς, για την καθαριότητα των προσόψεων των καταστημάτων μας, και των πεζοδρομίων μας, για μια πόλη, ένα νησί και μια αγορά καθαρή, ελκυστική και πάνω απ΄όλα βιώσιμη.   Το Δ.Σ. της Ενωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png