Σε σήριαλ μετατράπηκε η τοποθέτηση του αναδυόμενου κάδου απορριμάτων. Απομακρύνθηκε τελικά από την περιοχή της "Παναγίτσας". Θα τοποθετηθεί αύριο στην περιοχή του ΟΤΕ.

Αυτό που μέχρι νωρίς το απόγευμα φαινόταν ως τετελεσμένο γεγονός, δηλαδή η τοποθέτηση του πρώτου αναδυόμενου κάδου απορριμάτων στο πάρκο δίπλα στην "Παναγίτσα", ανατράπηκε λίγες μόλις ώρες αργότερα. Στο χώρο που μέχρι λίγες ώρες πριν είχε τοποθετηθεί το νέο σύστημα, νωρίς το βράδυ μπορεί κανείς να δει μόνο λάσπες, τις κορδέλες σήμανσης και τις πινακίδες σήμανσης έργων του Δήμου Αίγινας. Όπως φαίνεται και στο προηγούμενο video η στάθμη της θάλασσας βρίσκεται κοντά στο ύψος του κάτω μέρος του κάδου που τοποθετήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο αργότερα, το θαλασσινό νερό που βρισκόταν μέσα στην τάφρο να σηκώσει ψηλά τους κάδους και το έργο να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Από ότι φαίνεται η απόφαση για την τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο πάρθηκε πρόχειρα.

Σε ερώτηση προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Τζίτζη για ποιο λόγο δεν έγινε πρώτα κάποια κατασκευή που να δεχθεί το σύστημα των κάδων, απάντησε ότι η τοποθέτηση γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Το σύστημα που αποσύρθηκε σήμερα από το πάρκο της "Παναγίτσας", θα τοποθετηθεί αύριο στην περιοχή του ΟΤΕ. Σε ερώτηση προς τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπει την τοποθέτησή του στην περιοχή της Παναγίτσας και όχι του ΟΤΕ, είπε ότι αναγκαστικά τώρα η τοποθέτηση θα γίνει στην περιοχή του ΟΤΕ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png