Στον ΟΤΕ τοποθετήθηκαν σήμερα οι βυθιζόμενοι κάδοι. Στο πάρκο της "Παναγίτσας" θα τοποθετηθεί το δεύτερο σύστημα.

Υπό βροχή εργάστηκε σήμερα το συνεργείο που έκανε την εκσκαφή του οδοστρώματος, προκειμένου να τοποθετηθούν οι βυθιζόμενοι κάδοι στην περιοχή του ΟΤΕ. Πρόκειται για το γνωστό σημείο δίπλα στο κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του ΟΤΕ, στο οποίο αρκετά συχνά η συγκέντρωση απορριμάτων είναι πολύ μεγάλη. Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί και νωρίς το μεσημέρι είχαν ολοκληρωθεί, με τους βυθιζόμενους κάδους να έχουν τοποθετηθεί. Σύμφωνα με δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη αυτή τη φορά δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ακριβώς στην πίσω πλευρά της εγκατάστασης υπάρχει αγωγός ύδρευσης και για αυτό το σύστημα τοποθετήθηκε λίγο πιο μπροστά.

Από τις ίδιες δηλώσεις προκύπτει ότι οι κάδοι που τοποθετήθηκαν σήμερα στον ΟΤΕ, είναι αυτοί που προορίζονταν για να τοποθετηθούν στην πλατεία Εθνεγερσίας. Πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Εθνεγερσίας δεν θα τοποθετηθούν κάδοι όπως προέβλεπε η αρχική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το συνεργείο θα επιστρέψει σύντομα στο πάρκο της "Παναγίτσας", ώστε να τοποθετήσει εκεί τους βυθιζόμενους κάδους, μετά την πρώτη αποτυχημένη χθεσινή προσπάθεια. Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Σακκιώτης απάντησε ότι τελικά οι κάδοι θα τοποθετηθούν ξανά στο πάρκο, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει γίνει πρώτα εγκατάσταση με τσιμέντο, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png