Φωτιά σε σπίτι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προήλθε από ξυλόσομπα.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι στην Κυψέλη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά τις 11 σήμερα το πρωί. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε δύναμη από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας που επιχείρησε στο χώρο με τρία οχήματα, ενώ λόγω του πυκνού καπνού, οι άνδρες του σώματος χρησιμοποίησαν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Την ένταση της φωτιάς ενίσχυσαν οι δυνατοί βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η φωτιά προήλθε από ξυλόσομπα, η οποία βρισκόταν αναμένη εντός της οικίας. Στο χώρο διαμένει ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, ενδεχομένως δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Από τους περιοίκους ειδοποιήθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει η ηλικιωμένη γυναίκα που μένει στο σπίτι είναι καλά στην υγεία της. Η Πυροσβεστική έθεσε γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, αλλά άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού παραμένουν ακόμη στο σημείο του συμβάντος.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png