Εντυπωσίασε και φέτος η Κυψέλη με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της!

Για δεύτερη χρονιά φέτος οι γονείς και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης εντυπωσίασαν στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν στο προαύλιο και τις αίθουσες του σχολείου. Το σχολικό συγκρότημα είχε μετατραπεί σε έναν πολυχώρο, όπου εξελίσσονταν παράλληλα πολλές δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Με επίκεντρο το μεγάλο bazaar με τις δεκάδες δημιουργίες από το "εργαστήριο του Άι Βασίλη" που λειτούργησε τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες, τα υπέροχα χειροτεχνήματα ήταν άκρως δελεαστικά για δώρα!

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και τη δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης με τίτλο "Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο", από την κοινή προσπάθεια συλλόγων της περιοχής, που "έτρεχε" επίσης στο προαύλιο του σχολείου.

Πολλά απολαυστικά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικη ταινία, "το μικρό καφενείο", με ζεστή σοκολάτα, καφέ και γλυκά, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για παιδιά, και η όμορφη γιορτή διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα. Η μέρα στην Κυψέλη, με τόσες όμορφες στιγμές, πέρασε γρήγορα άφησε όμως πίσω της μία υπέροχη αίσθηση προσμονής για τις γιορτές που έρχονται. Οι μικροί διασκέδασαν και οι μεγάλοι (ακόμη και όταν προσέφεραν εθελοντική εργασία) ξέφυγαν για λίγες στιγμές από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλές γιορτές!

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή στην Κυψέλη εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png