Αποκαταστάθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης. Επανέρχεται η ποιότητα του νερού.

Μία βλάβη σε κεντρικό σημείο του αγωγού ύδρευσης από την περιοχή της δεξαμενής του Λεοντίου, δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε υδρολήπτες του νησιού, που διαπίστωσαν για μία περίοδο πέντε περίπου ημερών ότι το νερό που έτρεχε στις βρύσες τους είχε μεγάλη αλατότητα. Το πρόβλημα επηρέασε αρκετές περιοχές του νησιού όπως στη Λεύκη, τους Αγίους Ασωμάτους και ψηλότερα, καθώς από τη βλάβη και τις εργασίες αντικατάστασης του συγκεκριμένου τμήματος του αγωγού η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει νερό γεωτρήσεων.

Τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα η βλάβη αποκαταστάθηκε σύμφωνα σημερινή ενημέρωση του αρμόδιο αντιδημάρχου κυρίου Παναγιώτη Μαρμαρινού, ο οποίος ωστόσο σημείωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο σημειώθηκαν τρεις ακόμη βλάβες σε σημεία του κεντρικού αγωγού, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με μικρές διακοπές στην υδροδότηση των δύο - τριών ωρών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png