Με βροχερό καιρό, αλλά χωρίς προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες οι τελευταίες ημέρες του χρόνου στην Αίγινα.[upd]

Για σήμερα Παρασκευή, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων, δρομολόγια εκτελεί μόνο το οχηματαγωγό πλοίο "Ποσειδών Ελλάς". Το οχηματαγωγό πλοίο "Άγιος Νεκτάριος" δεν εκτελεί δρομολόγια, όπως και τα υδροπτέρυγα πλοία.

Με κατά διαστήματα βροχερό καιρό θα περάσουν οι τελευταίες ημέρες του χρόνου στην Αίγινα, ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι θα υπάρχει μία μικρή ανάπαυλα κατά τη διάρκεια της Κυριακής και της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα από αύριο Παρασκευή αναμένεται αλλαγή του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις κατά διαστήματα, ενώ ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο.


Την Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες - νοτιοανατολικές διευθύνσεις, αρχικά ενισχυμένοι μέχρι πέντε μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν σταδιακά και το Σάββατο θα στραφούν σε βόρειους μέχρι τέσσερα μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες στο Αργοσαρωνικό, σε όσους θελήσουν να ταξιδέψουν μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png